Architect in het Gooi

Laren is een prachtige gemeente in het Gooi. Heeft u uw droomplek gevonden en wilt u verbouwen of iets nieuws bouwen? Dan kan Bureau Claassens u hierbij uitstekend van dienst zijn. Met ontwerpen die recht doen aan de unieke sfeer in Laren, rekening houdend met uw wensen, en de bijzondere geschiedenis van het Gooi.

Liefde voor beeldende kunst

Drijvende kracht en eigenaar achter Architectenbureau Claassens is Arthur Claassens. Van jongs af aan is Arthur gefascineerd door beeldende kunst. Als architect combineert hij zijn talent voor vormgeving met zijn belangstelling voor het bouwen met hout en steen. Arthur denkt gemakkelijk buiten de gebaande paden en zoekt voor alledaagse vraagstukken graag creatieve oplossingen. Luisteren en achterhalen wat de klant voor ogen heeft, dient altijd als uitgangspunt bij een ontwerp.
Met kennis van alle facetten binnen het bouwproces zet Arthur moeiteloos een creatief architectonisch concept om in een realistisch ontwerp. Hij maakt in een vroeg stadium van de uitvoering de juiste keuzes om bijzondere projecten te realiseren. En altijd binnen de gestelde financi?le en bouwkundige kaders.

Uitgelichte projecten

Bekijk hier een selectie van projecten die we in het verleden hebben gerealiseerd. We hebben geprobeerd een gevarieerd aanbod te laten zien. Zoekt u een bepaald project dat er niet tussen staat? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Villa Lichtenberg, waar jarenlang het ziekenhuis stond

Lees meer

Totale verbouwing woonhuis jaren '80

Lees meer

Compact duinhuis met oud karakter en alle gemakken

Lees meer